80's Kid by singer Vineeth Sreenivasan Lyrics in Tamil
Artist
Vineeth Sreenivasan
Album
Language
Tamil
Music
Guna Balasubramanian
Lyricist
Vj Ranjith
Label
think music india
Genre
Year
2021
Starring
Release Date
2021-09-28
80's Kid Sung by Vineeth Sreenivasan | Written by Vj Ranjith
80's Kid lyrics in Tamil with official video. Sung by Vineeth Sreenivasan and written by Vj Ranjith. Watch & read full lyrics online.
80'S KID SONG LYRICS IN TAMIL: 'எய்டீஸ் கிட்டு' The song is sung by Vineeth Sreenivasan from the soundtrack album for the Tamil film Yennanga Sir Unga Sattam , directed by Prabhu Jeyaram, starring RS Karthiik, Ayraa, Soundarya Bala Nandakumar and Rohini. "80'S KID" is composed by Guna Balasubramanian , with lyrics written by Vj Ranjith .
Adiye na 80’s kid u theva illa orkut
Neethaan targetu sweet heartu
Agrahava paal sweet u
Azhagula thaan nee chute
Namakkula chemistry work out
Butterfly heart u
Ada adikkutha en beat u
Unna follow pannaporen
Auto en flight
Ada petromax u light u
Neethaan di romba bright
Nee kolam podum style u
Romba romba hot u
Adiye na 80’s kid u theva illa orkut
Neethaan targetu sweet heartu
Agrahava paal sweet u
Azhagula thaan nee chute
Namakkula chemistry work out
Neethaan en white rice u
Pepsi eyes su smile please u
Avendi unakinga boss u
Vaadi en hight breed
Adipen di unna sight
En life u shy type u boat u
Na mic mohan fan u
Adi paaduven romance tune u
Nee takkarana thenu
Neethan en moon u
Naan sakthimaanu power u
Unna paaththa yerum sugar u
Unna katti thookka poren
Nee flower enooda
Neethaan en white rice u
Pepsi eyes su smile please u
Avendi unakinga boss u
Vaadi en hight breed
Adipen di unna sight
En life u shy type u boat u
Adiye
Naanthan di 80’kid u
Kidaikuthadi hight volt u
Nee gold u my soul u figure u
Neethan di sema fire u
Sweat aachu en uyiru
Mid night u moon light u white u
Back ground unnoda sound
Feel aguthu ennod mind
Naan patta poda poren
Nee ennoda land u
Kovapadatha kuyilu
Naan paakkanum unnoda smile
Naan james bond u aalu
Adi neethan en girl u
Naanthan di 80’kid u
Kidaikuthadi hight volt u
Nee gold u my soul u figure u
Neethan di sema fire u
Sweat aachu en uyiru
Mid night u moon light u white u
80’s kid
Paal sweet u
Sweet heart u
Work out
atozlyric.com
80’s kid
Paal sweet u
Sweet heart u
Work out.
அடியே நான் எய்டீஸ் கிட்டு தேவை இல்ல ஆர்குட்டு
நீதான் டார்கெட்டு ஸ்வீட் ஹார்ட்டு
அக்ரஹார பால் ஸ்வீட்டு
அழகுலதான் நீ கியூட்டு
நமக்குள்ள கெமிஸ்ட்ரி வர்க்க்கௌட்டு
பட்டர்ப்ளை ஹார்ட்டு
அட அடிக்குது என் பீட்டு
உன்ன பாலோ பண்ணபோறேன்
ஆடோ என் ப்ளைட்டு
அட பெட்ரோமாக்ஸ் லைட்டு
நீதான் டி ரொம்ப ப்ரைட்டு
நீ கோலம் போடும் ஸ்டைலு
ரொம்ப ரொம்ப ஹாட்டு
அடியே நான் எய்டீஸ் கிட்டு தேவை இல்ல ஆர்குட்டு
நீதான் டார்கெட்டு ஸ்வீட் ஹார்ட்டு
அக்ரஹார பால் ஸ்வீட்டு
அழகுலதான் நீ கியூட்டு
நமக்குள்ள கெமிஸ்ட்ரி வர்க்க்கௌட்டு
பரத்கிரிக்.காம்
நீதான் என் வைட் ரைஸ்
பெப்சி ஐஸு ஸ்மைல் பிளீசு
ஆவேண்டி உனக்கிங்க பாஸு
வாடி என் ஹை ப்ரீடு
அடிப்பேன்டி உன்ன சைட்டு
என் லைப் ஷை டைப்பு போட்டு
நா மைக் மோகன் பேணு
அடி பாடுவேன் ரொமேன்சு ட்யூனு
நீ டக்கரான தேனு
நீதான் என் மூனு
நான் சக்திமான் பவரு பவரு
உன்ன பாத்தா ஏறும் சுகரு சுகரு
உன்ன கட்டிகட்டி தூக்க போறேன்
நீ என்னோட ப்லவரு
தான் என் வைட் ரைஸ்
பெப்சி ஐஸு ஸ்மைல் பிளீசு
ஆவேண்டி உனக்கிங்க பாஸு
வாடி என் ஹை ப்ரீடு
அடிப்பேன்டி உன்ன சைட்டு
என் லைப் ஷை டைப்பு போட்டு
அடியே
அடியே நான் எய்டீஸ் கிட்டு
கிடைக்குதடி ஹை வோல்டு
நீ கோல்டு மை சோலு பிகரு
நீதான் டி செம பயறு
ஸ்வெட் ஆச்சு என் உயிரு
மிட்னைட்டு மூன்லைட்டு வைட்டு
பேக்ரவுண்டு உன்னோட சௌண்டு
பீல் ஆகுது என்னோட மைண்டு
நான் பாட்ட போட போறேன்
நீ என்னோட லேண்டு
கோவப்படாத குயிலு
நான் பாக்கணும் உன்னோட ஸ்மைல்
நான் ஜேம்ஸ் பாண்டு ஆளு
அடி நீதான் என் கேலு
அடியே நான் எய்டீஸ் கிட்டு
கிடைக்குதடி ஹை வோல்டு
நீ கோல்டு மை சோலு பிகரு
நீதான் டி செம பயறு
ஸ்வெட் ஆச்சு என் உயிரு
மிட்னைட்டு மூன்லைட்டு வைட்டு
எய்டீஸ் கிட்டு
பால் ஸ்வீட்டு
ஸ்வீட் ஹார்ட்டு
வர்க்க்கௌட்டு
எய்டீஸ் கிட்டு
பால் ஸ்வீட்டு
ஸ்வீட் ஹார்ட்டு
வர்க்க்கௌட்டு.
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
Frequently Asked Questions (Lyrics)
80's Kid lyrics full version?
You can read the full lyrics of "80's Kid" in Tamil and English on AtoZLyric. The lyrics include translations, credits, and the official YouTube video.
Who is the singer of 80's Kid?
"80's Kid" is beautifully sung by Vineeth Sreenivasan. Their voice brings life to the lyrics and music.
Who wrote and composed 80's Kid?
The lyrics were written by Vj Ranjith and the music was composed by Guna Balasubramanian.
Where can I find 80's Kid lyrics in Tamil?
Find the complete lyrics of "80's Kid" in Tamil here on AtoZLyric, including English transliterations (if available).
Is there an official video for 80's Kid?
Yes, the official music video is embedded above and was released on 2021-09-28.
Which album and language is 80's Kid from?
"80's Kid" is part of the album "" and is sung in Tamil.
What is the genre and label of 80's Kid?
This track falls under the popular genre and was released by think music india.
About "80's Kid" – Lyrics Meaning & Theme
"80's Kid" is a Tamil track from the album "", sung by the immensely talented Vineeth Sreenivasan. The music, composed by Guna Balasubramanian, perfectly blends with the lyrics penned by Vj Ranjith.
The song dives into themes of emotion and storytelling. The poetic verses reflect real emotions that resonate with fans of Tamil music.
Released under the label think music india in 2021, the song continues to receive love across streaming platforms. Whether you're revisiting this track or discovering it for the first time, "80's Kid" is an essential listen for fans of Tamil music.
Don't forget to share your favorite line from the lyrics in the comments or with your friends. Music connects us—and great lyrics stay with us forever.