Police - Doctor Ko 100 100 Salam - Song Cover Image

Police - Doctor Ko 100 100 Salam by singer Dev Pagli Lyrics in Gujarati

ArtistDev Pagli
Album
LanguageGujarati
MusicKamlesh Vaidya
LyricistDev Pagli, Sandip Talpada
Labelekta sound
GenreMotivational
Year2020
Starring
Release Date2020-03-30

Police - Doctor Ko 100 100 Salam Sung by Dev Pagli | Written by Dev Pagli, Sandip Talpada

Police - Doctor Ko 100 100 Salam lyrics in Gujarati with official video. Sung by Dev Pagli and written by Dev Pagli, Sandip Talpada. Watch & read full lyrics online.
Police - Doctor Ko 100 100 Salam lyrics, પોલીસ - ડોક્ટર કો ૧૦૦ ૧૦૦ સલામ the song is sung by Dev Pagli from Ekta Sound. Police - Doctor Ko 100 100 Salam Motivational soundtrack was composed by Kamlesh Vaidya with lyrics written by Dev Pagli, Sandip Talpada.
Ghar me raho suraxit raho
Or khoos raho aehi modi ji ki apil he
atozlyric.com
Salam he salam he..salam he salam he
Salam he salam he doctor ko salam he
Salam he salam he policeko salam he
Salam he salam safai kamdar valo ko
Salam he salam sub media valo ko
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Doctor or police ko hajaro salam he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Safai kaam valo ko hajaro salam he
Chal rahi maha-mari ko kabume aaj karna he
Hindustan bachane ko ghar mehee bandh rahna he
Khudki parva chhodke aagevo aaye he
Run na chuka payege khuda banke aaye he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Sub media valo ko hajaro salam he
Dhany ho ayse maa baap ko ashi bitiya di he
Dhany ho us maa baap ko ayse saput diye he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Doctor or police ko hajaro salam he
Bus thode dino keliye hi gharme rahna he
Varna ae desh aekiss- 21 salo tak pichhe chala jayega
Plz plz gharme rahiye
Ghar me raho mast raho thode din ki baat he
Jaan he to jahan he sub se badi baat he
Tumhari parva karne vali modi ki sarkar he
Mahan mera desh he na kisiki darkar he
Har saher or gaav me police hamari khadi he
Har pal ki khabre dene media aage aai he
Bahar na nikalte huye apna khayal rakhna he
Corona ko jaldhee bharat she bhgana he
Apne ghar me bethke apni faraj ko nibhana he
Social distan rahke apani sehat ko sambhalna he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Doctor or police ko hajaro salam he
Dhany ho in maa baap ko ashi bitiya paai he
Dhany ho in maa baap ko ayse saput paye he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Doctor or police ko hajaro salam he
Is desh ke reyal hero safai kaamdar he
Jitna mano kam padta he dil se ae aabhar he
Kuch bande kahde huye jo sahi seva karte he
Jarurt mand loko tak khanavo phochate he
Soch or samaj ke modiji ne tay kiya
Janta curfew daal ke lockdown kiya gaya
Sach boluto aaj meri aakh bhar aaihe
Hariyali ae desh me kesi aafat chhayi he
Naat-jaat bhul keae avaj uthai he
Corona ko bhagane ki kasam subne khai he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Doctor or police ko hajaro salam he
Dhany ho in maa baap ko ashi bitiya paai he
Dhany ho in maa baap ko ayse saput paye he
Ek nahi do nahi 100-100 salam he
Doctor or policeko hajaro salam he
Salam..salam..salam..salam
Salam..salam..salam..salam
ઘર મેં રહો સુરક્ષિત રહો
ઓર ખુશ રહો એહિ મોદીજી કી અપીલ હે
સલામ હે સલામ હે…સલામ હે સલામ હે
સલામ હે સલામ હે ડોક્ટર કો સલામ હે
સલામ હે સલામ હે…પોલીસ કો સલામ હે
સલામ હે સલામ સફાઈ કામદાર વાલો કો
સલામ હે સલામ સબ મીડિયા વાલો કો
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
ડોક્ટર ઓર પોલીસ કો હજારો સલામ હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
સફાઈ કામ વાલો કો હજારો સલામ હે
ચલ રહી મહામારી કો કાબુમે આજ કરના હે
હીન્દુસ્થાન બચાને કો ઘર મેહી બંધ રહના હે
ખુદકી પરવા છોડકે આગેવો આયે હે
ઋણ ના ચુકા પાયેંગે ખુદા બનકે આયે હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
સબ મીડિયા વાલો કો હજારો સલામ હે
ધન્ય હો અયસે માં-બાપ કો એંશી બીટીયા દીહે
ધન્ય હો ઉસ માં-બાપ કો એસે સપૂત દીયે હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
ડોક્ટર ઓર પોલીસ કો હજારો સલામ હે
બસ થોડે દીનો કેલીયે હી ઘરમેં રહના હે
વરના એ દેશ એકિસ્સ-૨૧ સાલો તક પીછે ચલા જાયેગા
પ્લેજ પ્લેજ ઘરમેં રહીયે
ઘર મેં રહો મસ્ત રહો થોડે દિન કી બાત હે
જાન હે તો જહાન હે સબ સે બડી બાત હે
તુમ્હારી પરવા કરને વાલી મોદી કી સરકાર હે
મહાન મેરા દેશ હે ના કિસીકી દરકાર હે
હર શહેર ઓર ગાવ મેં પોલીસ હમારી ખડી હે
હર પલ કી ખબરે દેને મીડિયા આગે આઈ હે
બહાર ના નીકળતે હુંયે અપના ખ્યાલ રખના હે
કોરોના કો જલ્દહી ભારત છે ભગાના હે
અપને ઘર મેં બેઠકે અપની ફરજ કો નિભાના હે
સોશ્યિલ ડિસ્ટન રખકે અપની સેહત કો સંભાળના હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
ડોક્ટર ઓર પોલીસ કો હજારો સલામ હે
ધન્ય હો ઈન માં-બાપ કો એંશી બીટીયા પાઈ હે
ધન્ય હો ઈન માં-બાપ કો એસે સપૂત પાયે હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
ડોક્ટર ઓર પોલીસ કો હજારો સલામ હે
ભારતલીરીક્સ.કોમ
ઇસ દેશ કે રિયલ હીરો સફાઈ કામદાર હે
જીતના માનો કમ પડતા હે દિલ સે એ આભાર હે
કૂચ બંદે ખડે હુંયે જો સહી સેવા કરતે હે
જરૂરત મંદ લોકો તક ખાનાવો પહોચાતે હે
સોચ ઓર સમજ કે મોદીજી ને તય કિયા
જનતા કર્ફયુ ડાલ કે લોકડાઉન કિયા ગયા
સચ બોલુતો આજ મેરી આંખ ભર આઈ હે
હરિયાળી એ દેશ મેં કેસી આફત છાંયિ હે
નાત-જાત સબ ભૂલ કેએ આવાજ ઉઠાઈ હે
કોરોના કો ભગાને કી કસમ સબને ખાઈ હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
ડોક્ટર ઓર પોલીસ કો હજારો સલામ હે
ધન્ય હો ઈન માં-બાપ કો એંશી બીટીયા પાઈ હે
ધન્ય હો ઈન માં-બાપ કો એસે સપૂત પાયે હે
એક નહિ દો નહિ ૧૦૦-૧૦૦ સલામ હે
ડોક્ટર ઓર પોલીસ કો હજારો સલામ હે
સલામ…સલામ…સલામ…સલામ
સલામ…સલામ…સલામ…સલામ
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Frequently Asked Questions (Lyrics)

Police - Doctor Ko 100 100 Salam lyrics full version?

You can read the full lyrics of "Police - Doctor Ko 100 100 Salam" in Gujarati and English on AtoZLyric. The lyrics include translations, credits, and the official YouTube video.

Who is the singer of Police - Doctor Ko 100 100 Salam?

"Police - Doctor Ko 100 100 Salam" is beautifully sung by Dev Pagli. Their voice brings life to the lyrics and music.

Who wrote and composed Police - Doctor Ko 100 100 Salam?

The lyrics were written by Dev Pagli, Sandip Talpada and the music was composed by Kamlesh Vaidya.

Where can I find Police - Doctor Ko 100 100 Salam lyrics in Gujarati?

Find the complete lyrics of "Police - Doctor Ko 100 100 Salam" in Gujarati here on AtoZLyric, including English transliterations (if available).

Is there an official video for Police - Doctor Ko 100 100 Salam?

Yes, the official music video is embedded above and was released on 2020-03-30.

Which album and language is Police - Doctor Ko 100 100 Salam from?

"Police - Doctor Ko 100 100 Salam" is part of the album "" and is sung in Gujarati.

What is the genre and label of Police - Doctor Ko 100 100 Salam?

This track falls under the Motivational genre and was released by ekta sound.

About "Police - Doctor Ko 100 100 Salam" – Lyrics Meaning & Theme

"Police - Doctor Ko 100 100 Salam" is a Gujarati track from the album "", sung by the immensely talented Dev Pagli. The music, composed by Kamlesh Vaidya, perfectly blends with the lyrics penned by Dev Pagli, Sandip Talpada.

The song dives into themes of Motivational. The poetic verses reflect real emotions that resonate with fans of Motivational music.

Released under the label ekta sound in 2020, the song continues to receive love across streaming platforms. Whether you're revisiting this track or discovering it for the first time, "Police - Doctor Ko 100 100 Salam" is an essential listen for fans of Gujarati music.

Don't forget to share your favorite line from the lyrics in the comments or with your friends. Music connects us—and great lyrics stay with us forever.