Jalabulajangu - Song Cover Image

Jalabulajangu by singer Anirudh Ravichander Lyrics in Tamil

ArtistAnirudh Ravichander
Album
LanguageTamil
MusicAnirudh Ravichander
LyricistRokesh
Labelsony music south
GenreDance
Year2021
Starring
Release Date2021-12-17

Jalabulajangu Sung by Anirudh Ravichander | Written by Rokesh

Jalabulajangu lyrics in Tamil with official video. Sung by Anirudh Ravichander and written by Rokesh. Watch & read full lyrics online.
ஜலபுல ஜங்கு | JALABULAJANGU SONG LYRICS IN TAMIL: The song is recorded by Anirudh Ravichander from the Tamil film Don , directed by Cibi Chakaravarthi. The film stars Sivakarthikeyan, Priyanka Mohan, SJ Suryah, Samuthirakani and Soori in the lead role. The music of "JALABULAJANGU" song is composed by Anirudh Ravichander , while the lyrics are penned by Rokesh .
Hey jalabulajangu
Dei dama duma dangu
Thug life la king u
Don setting u
Hey jinukkuna jingu
Our age yo young u
Anal parakkanum pangu
Un fitting u
Aavo bhai dost ah aayega aayega
Jolly mela maja aayega
Bad vibe u jaldi jayega jayega
Peace dhaan bro tension jayega
Free ya vudu
College ah bunk adichalum
Dean kku dhaan
Paadam etha neethan pa don u
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Arrear adhigam unakku
But life la jeicha
Needhan pa don u
Free ya vudu
Kai kitta suthudhu fun u
Kattipuchu confirm ah enjoy ya pannu
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Pudchikka podhu sulukku
Staffs u ellam dandana dannu
Amukku dumukku ammal dummal
Hey jala bula jangu
Dei dama duma dangu
Thug life la king u
Don setting u
Hey jinukkuna jingu
Our age yo young u
Anal parakkanum pangu
Un fitting u
Ozhungethadha kaduppethadha
Serious ah pesi nee sirippethadha
Kadha ootadha padam kaatadha
Vaanambaa last bench ah veruppethadha
Dama dama dama dama dama
Damakku dampa dammapa
Gala gala galanurukkurom
Unakku ennappa
Para para para paranu
Sendhuduvom onnappa
Morachana therikum yappappa
Free ya vudu
College ah bunk adichalum
Dean ku dhaan paadam etha
Needhan pa don u
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Arrear adhigam unakku
But life la jeicha
Needhan pa don u
Free ya vudu
Kai kitta suthudhu fun u
Kattipuchu confirm ah enjoy ya pannu
Chilla vudu
Jalukku jalukku jalukku
Pudchikka podhu sulukku
Staffs u ellam dandana dannu
Amukku dumukku ammal dummal
Hey jalabulajangu
Dei dama duma dangu
Thug life la king u
Don setting u
Hey jinukkuna jingu
Our age yo young u
Anal parakkanum pangu
Un fitting u
Aavo bhai dost ah aayega aayega
Inga aayega inaa thala
Bad vibe u jaldi jayega jayega
Hey jayega.
ஹேய் ஜலபுல ஜங்கு
டேய் டம டும டங்கு
தக் லைப்ல கிங்கு
டான் செட்டிங்கு
ஹேய் ஜினுக்குனா ஜிங்கு
அவர் ஏஜ் யோ யெங்கு
அனல் பறக்கனும் பங்கு
உன் பிட்டிங்கு
ஆவோ பாய் தோஸ்த்-அ ஆயேகா ஆயேகா
ஜாலி மேல மஜா ஆயேகா
பேட் வைஃப்பு ஜல்டி ஜாயேகா ஜாயேகா
பீஸ்தான் ப்ரோ டென்ஷன் ஜாயேகா
ப்ரியா வுடு
காலெஜ்-அ பங்க் அடிச்சாலும்
டீனுக்குதான்
பாடம் எடுத்தா நீதான் பா டான்னு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
அரியர் அதிகம் உனக்கு
பட் லைப்ல ஜெயிச்சா
நீதான் பா டான்னு
ப்ரியா வுடு
கைக்கிட்ட சுத்துது ஃபன்னு
கட்டிப்புடிச்சு கண்ஃபார்ம்-ஆ எஞ்சாய்-அ பண்ணு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
புடிச்சிக்க போகுது சுளுக்கு
ஸ்டாப்ஸ்கு எல்லாம் டன்டனா டன்னு
அமுக்கு டுமுக்கு
அமால் டுமால்
ஹேய் ஜலபுல ஜங்கு
டேய் டம டும டங்கு
தக் லைப்ல கிங்கு
டான் செட்டிங்கு
ஹேய் ஜினுக்குனா ஜிங்கு
அவர் ஏஜ் யோ யெங்கு
அனல் பறக்கனும் பங்கு
உன் பிட்டிங்கு
ஒழுங்கேத்தாத கடுப்பேத்தாத
ஸீரியஸ்-ஆ பேசி நீ சிரிப்பேத்தாத
கதை ஓட்டாத படம் காட்டாத
வேணாம்பா லாஸ்ட் பெஞ்ச்-அ வெறுப்பேத்தாத
டம டம டம டம டம
டமுக்கு டம்ப டம்மப
கல கல கலனுருக்குறோம்
உன்னுக்கு என்னப்பா
atozlyric.com
பற பற பற பறனு
சேந்துடுவோம் ஒன்னாப்பா
மொறைச்சனா தெறிக்கும் எப்பப்பா
ப்ரியா வுடு
காலெஜ்-அ பங்க் அடிச்சாலும்
டீனுக்குதான் பாடம் எடுத்தா
நீதான் பா டான்னு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
அரியர் அதிகம் உனக்கு
பட் லைப்ல ஜெயிச்சா
நீதான் பா டான்னு
ப்ரியா வுடு
கைக்கிட்ட சுத்துது ஃபன்னு
கட்டிப்புடிச்சு கண்ஃபார்ம்-ஆ எஞ்சாய்-அ பண்ணு
சில்லா வுடு
ஜலுக்கு ஜலுக்கு ஜலுக்கு
புடிச்சிக்க போகுது சுளுக்கு
ஸ்டாப்ஸ்கு எல்லாம் டன்டனா டன்னு
ஹேய் ஜலபுல ஜங்கு
டேய் டம டும டங்கு
தக் லைப்ல கிங்கு
டான் செட்டிங்கு
ஹேய் ஜினுக்குனா ஜிங்கு
அவர் ஏஜ் யோ யெங்கு
அனல் பறக்கனும் பங்கு
உன் பிட்டிங்கு
ஆவோ பாய் தோஸ்த்-அ ஆயேகா ஆயேகா
இங்க ஆயேகா பேட் வைஃப்பு ஜல்டி
ஜாயேகா ஜாயேகா
ஹேய் ஜாயேகா.
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Frequently Asked Questions (Lyrics)

Jalabulajangu lyrics full version?

You can read the full lyrics of "Jalabulajangu" in Tamil and English on AtoZLyric. The lyrics include translations, credits, and the official YouTube video.

Who is the singer of Jalabulajangu?

"Jalabulajangu" is beautifully sung by Anirudh Ravichander. Their voice brings life to the lyrics and music.

Who wrote and composed Jalabulajangu?

The lyrics were written by Rokesh and the music was composed by Anirudh Ravichander.

Where can I find Jalabulajangu lyrics in Tamil?

Find the complete lyrics of "Jalabulajangu" in Tamil here on AtoZLyric, including English transliterations (if available).

Is there an official video for Jalabulajangu?

Yes, the official music video is embedded above and was released on 2021-12-17.

Which album and language is Jalabulajangu from?

"Jalabulajangu" is part of the album "" and is sung in Tamil.

What is the genre and label of Jalabulajangu?

This track falls under the Dance genre and was released by sony music south.

About "Jalabulajangu" – Lyrics Meaning & Theme

"Jalabulajangu" is a Tamil track from the album "", sung by the immensely talented Anirudh Ravichander. The music, composed by Anirudh Ravichander, perfectly blends with the lyrics penned by Rokesh.

The song dives into themes of Dance. The poetic verses reflect real emotions that resonate with fans of Dance music.

Released under the label sony music south in 2021, the song continues to receive love across streaming platforms. Whether you're revisiting this track or discovering it for the first time, "Jalabulajangu" is an essential listen for fans of Tamil music.

Don't forget to share your favorite line from the lyrics in the comments or with your friends. Music connects us—and great lyrics stay with us forever.