Middle Class - Song Cover Image

Middle Class by singer Bamba Bakya Lyrics in Tamil

ArtistBamba Bakya
Album
LanguageTamil
MusicHiphop Tamizha
LyricistRokesh
Labelthink music india
GenreDance
Year2021
Starring
Release Date2021-09-08

Middle Class Sung by Bamba Bakya | Written by Rokesh

Middle Class lyrics in Tamil with official video. Sung by Bamba Bakya and written by Rokesh. Watch & read full lyrics online.
மிடில் கிளாஸு | MIDDLE CLASS SONG LYRICS IN TAMIL: The song is recorded by Bamba Bakya from the Tamil film Sivakumarin Sabadham , directed by Hiphop Tamizha. The film stars Hiphop Tamizha Aadhi and Madhuri Jain in the lead role. The music of "MIDDLE CLASS" song is composed by Hiphop Tamizha , while the lyrics are penned by Rokesh .
Hey top um illa bottom um illa
Naanga centre piece u da
Yedhukumae asaradha
Naanga middle class u da
Manga thu enaikumae
Engaloda maasuda
Thangathu kaila than
Panam kaasu da
Hey middle classu da
Naanga ella middle classu da
Eppo dhu kola massu da
Summavae kolar pieceu da
Hey middle classu da
Naanga ella middle classu da
Eppo dhu kola massu da
Summavae kolar pieceu da
Jova kava slowva poivarum
Ulta ulagil yedhuda nirandaaram
Day to night u daily kalavaram
Adhal narkunna irukunna naanga nadutharam
3 shiftu workla than tholaiurom
Office mudinja happy athan alaiurom
Venam macha yengaluku vilambaram
Venam venam
Kandipa dha jaipom lifela oru tharam
Hey maasa kadaisi budget thundu
Middle class middle class
Maasa kadaisi budget thundu
Middle class middle class
Thunbo engaluku kaal dhoosu
Macha naanga ella middle class
Thunbo engaluku kaal dhoosu
Macha naanga ella middle class
Naanga middle classu
Naanga ella middle classu
Eppovume kola massu
Summave kolar pieceu
Toppa kaitu thadaigala dha
Dappaluna thaanduvom
Offeru la thuniya vaangi
Branda scene ah poduvom
Oc wifi la iphone ha noduvom
Ellarum nalla irruka kadavula dha venduvom
Ah ah enne pinna
Solidu shoikkaru
atozlyric.com
Pinji pona serupula than pin kutaikuvom
Nenja thukki nimirdhukunu naanga sutaikuvom
Hey maasa kadaisi budget thundu
Middle class middle class
Maasa kadaisi budget thundu
Middle class middle class
Middle classu da
Naanga ella middle classu da
Eppovume kola massu da
Summavae kolar pieceu da
Middle classu da
Naanga ella middle classu da
Eppovume kola massu da
Summavae kolar pieceu da.
ஹே டாப்-பும் இல்ல பாட்டமும் இல்ல
நாங்க சென்டர் பீஸு டா
எதுக்குமே அசராத
நாங்க மிடில் கிளாஸு டா
மங்காது என்னைக்குமே
எங்களோட மவுசுடா
தங்காது கைல தான்
பணம் காசு டா
ஹே மிடில் கிளாசு டா
நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு டா
எப்போதும் கொல மாசு டா
சும்மாவே கோளார் பீசு டா
ஹே மிடில் கிளாசு டா
நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு டா
எப்போதும் கொல மாசு டா
சும்மாவே கோளார் பீசு டா
ஜோவா காவ ஸ்லோவா போய்வரும்
உல்டா உலகில் ஏதுடா நிரந்தரம்
டே டூ நைட்டு டெய்லி கலவரம்
அதில்ல நற்குன்னா இருக்கும் நாங்க நடுதரம்
3 ஷிஃட்டு வொர்க்ல தான் தொலையுறோம்
ஆஃபீஸ் முடிஞ்சா ஹேப்பி அதான் அலையுரோம்
வேணாம் மச்சா எங்களுக்கு விளம்பரம்
வேணாம் வேணாம்
ஆகண்டிப்பா தா ஜெய்போம் லைஃப்ல ஒரு தரம்
ஹே மாச கடைசி பட்ஜெட் துண்டு
மிடில் கிளாசு மிடில் கிளாசு
மாச கடைசி பட்ஜெட் துண்டு
மிடில் கிளாஸ் மிடில் கிளாஸ்
பரத்கிரிக்.காம்
துன்போ எங்களுக்கு கால் தூசு
மச்சா நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு
துன்போ எங்களுக்கு கால் தூசு
மச்சா நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு
நாங்க மிடில் கிளாசு
நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு
எப்போதும் கொல மாசு
சும்மாவே கோளார் பீசு
டாப்ப கயிட்டு தடைகள தான்
டபாலுனு தாண்டுவோம்
ஆப் பர்ல துணிய வாங்கி
பிராண்டா சீன போடுவோம்
ஓசி வைஃபை ல ஐபோன நோண்டுவோம்
எல்லாரும் நல்லா இருக்க கடவுள தா வேண்டுவோம்
ஆ ஆ என்னா பின்ன
சோலிடு சோய்க்காரு
பிஞ்சி போன செருப்புல தான் பின்ன குத்திக்குவோம்
நெஞ்ச தூக்கி நிமிர்ந்துக்குனு நாங்க சுத்திக்குவோம்
ஹே மாச கடைசி பட்ஜெட் துண்டு
மிடில் கிளாஸ் மிடில் கிளாஸ்
மாச கடைசி பட்ஜெட் துண்டு
மிடில் கிளாஸ் மிடில் கிளாஸ்
மிடில் கிளாசு டா
நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு டா
எப்போதும் கொல மாசு டா
சும்மாவே கோளார் பீசு டா
மிடில் கிளாசு டா
நாங்க எல்லா மிடில் கிளாசு டா
எப்போதும் கொல மாசு டா
சும்மாவே கோளார் பீசு டா.
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Frequently Asked Questions (Lyrics)

Middle Class lyrics full version?

You can read the full lyrics of "Middle Class" in Tamil and English on AtoZLyric. The lyrics include translations, credits, and the official YouTube video.

Who is the singer of Middle Class?

"Middle Class" is beautifully sung by Bamba Bakya. Their voice brings life to the lyrics and music.

Who wrote and composed Middle Class?

The lyrics were written by Rokesh and the music was composed by Hiphop Tamizha.

Where can I find Middle Class lyrics in Tamil?

Find the complete lyrics of "Middle Class" in Tamil here on AtoZLyric, including English transliterations (if available).

Is there an official video for Middle Class?

Yes, the official music video is embedded above and was released on 2021-09-08.

Which album and language is Middle Class from?

"Middle Class" is part of the album "" and is sung in Tamil.

What is the genre and label of Middle Class?

This track falls under the Dance genre and was released by think music india.

About "Middle Class" – Lyrics Meaning & Theme

"Middle Class" is a Tamil track from the album "", sung by the immensely talented Bamba Bakya. The music, composed by Hiphop Tamizha, perfectly blends with the lyrics penned by Rokesh.

The song dives into themes of Dance. The poetic verses reflect real emotions that resonate with fans of Dance music.

Released under the label think music india in 2021, the song continues to receive love across streaming platforms. Whether you're revisiting this track or discovering it for the first time, "Middle Class" is an essential listen for fans of Tamil music.

Don't forget to share your favorite line from the lyrics in the comments or with your friends. Music connects us—and great lyrics stay with us forever.