Oh My God - Song Cover Image

Oh My God by singer Nakash Aziz Lyrics in Tamil

ArtistNakash Aziz
Album
LanguageTamil
MusicVivek-Mervin
LyricistViveka
Labelsony music india
GenreDance
Year2020
Starring
Release Date2020-05-19

Oh My God Sung by Nakash Aziz | Written by Viveka

Oh My God lyrics in Tamil with official video. Sung by Nakash Aziz and written by Viveka. Watch & read full lyrics online.
'ஒத் மீ கோட்' | OH MY GOD LYRICS IN TAMIL: The song "Oh My God" is sung by Nakash Aziz from Vijay Sethupathi, Raashi Khanna and Nivetha Pethuraj starrer Tamil film Sangathamizhan , directed by Vijay Chandar. OH MY GOD song was composed by Vivek-Mervin , with lyrics written by Viveka .
ஓ மை காட்
ஓ மை காட்
பொறி பறக்கும்
ஹேய் டோட்டல் தமிழ்நாட்
ஓ மை காட்
ஓ மை காட்
தெரிஞ்சிருச்சு
இனி நம்ம பக்கம் காட்
குறி பார்த்து அடிச்சாக்கா
ஒரு ஸ்டோனில்
டபுள் மாங்கா
சொல்றேன்டா ஒன் லைன்னு
நோ பெய்ன்னு நோ கெய்ன்னு
ஹேய் டாக் லெஸ் வொர்க் மோரு
ஜீரோ டு ஹீரோ
உன் ஹார்ட்டு சொல்லும்
ரூட்ட தேடு
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய் ஊரு பேச்ச
கண்டுக்காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
அட மூடி வையு
ரெண்டு காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய் டாக் லெஸ் வொர்க் மோரு
ஜீரோ டு ஹீரோ
உன் ஹார்ட்டு சொல்லும்
ரூட்ட தேடு
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய் ஊரு பேச்ச
கண்டுக்காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
அட மூடி வையு
ரெண்டு காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய்ய் ஹேய்ய்
பரத்கிரிக்.காம்
லெஸ் டென்ஷன் மோர் வொர்க்கு
ஆவாத நீ ஜர்க்கு
இதுதான்டா வெற்றிக்கு
பர்ஸ்ட்டு ரூலு
கடமைக்கு செய்யாத
கடமைய நீ செய்யு
உள்ளார உண்டாகும் சூப்பர் பீலு
ஹேய் தீர்ந்து போகும்
வாழ்க்கையோட டேட்டா கார்டு
அது தீரும் முன்னே
யாரு நீயின்னு காட்டு டுயுடு
பல சாதனைக்கு
ரீசன் இங்கே ஆட்டிடுய்டு
கீப் காம் அண்ட் கேர்ரி ஆன்
தலைவா……
ஹேய் டாக் லெஸ் வொர்க் மோரு
ஜீரோ டு ஹீரோ
உன் ஹார்ட்டு சொல்லும்
ரூட்ட தேடு
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய் ஊரு பேச்ச
கண்டுக்காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
அட மூடி வையு
ரெண்டு காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஓ மை காட்
ஓ மை காட்
பொறி பறக்கும்
ஹேய் டோட்டல் தமிழ்நாட்
ஓ மை காட்
ஓ மை காட்
தெரிஞ்சிருச்சு
இனி நம்ம பக்கம் காட்
குறி பார்த்து அடிச்சாக்கா
ஒரு ஸ்டோனில்
டபுள் மாங்கா
சொல்றேன்டா ஒன் லைன்னு
நோ பெய்ன்னு நோ கெய்ன்னு
ஹேய் டாக் லெஸ் வொர்க் மோரு
ஜீரோ டு ஹீரோ
உன் ஹார்ட்டு சொல்லும்
ரூட்ட தேடு
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய் ஊரு பேச்ச
கண்டுக்காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
அட மூடி வையு
ரெண்டு காத
ஜீரோ டு ஹீரோ
ஹேய்ய் ஹேய்ய் ஹேய்ய்.
atozlyric.com
Oh my god
Oh my god
Pori parakkum
Hey total tamilnaad
Oh my god
Oh my god
Terinjiruchu
Ini namma pakkam god
Kuri paarthu adichaakka
Oru stone-il
Double maanga
Solrendaa one line-u
No pain-u no gain-u
Heyy talk work more
Zero to hero
Un heartu sollum
Route ah thaedu
Zero to hero
Heyy ooru pecha
Kandukkadha
Zero to hero
Ada moodi veiyu
Rendu kaadha
Zero to hero
Heyy talk work more
Zero to hero
Un heartu sollum
Route ah thaedu
Zero to hero
Heyy ooru pecha
Kandukkadha
Zero to hero
Ada moodi veiyu
Rendu kaadha
Zero to hero
Heyyy heyyy
Less tension more worku
Aavaatha nee jerkku
Ithuthaanda vetrikku
First-u rule-u
Kadamaikku seiyaatha
Kadamaiya nee seiyu
Ullaara undaagum super feel-u
Heyy theernthu pogum
Vaazhkaiyoda data card-u
Adhu theerum munnae
Yaaru neeyinnu kaatu dude-u
Pala saadhanaikku
Reason ingae attitude-u
Keep calm and carry on
Thalaivaaa….
Heyy talk work more
Zero to hero
Un heartu sollum
Route ah thaedu
Zero to hero
Heyy ooru pecha
Kandukkadha
Zero to hero
Ada moodi veiyu
Rendu kaadha
Zero to hero
Oh my god
Oh my god
Pori parakkum
Hey total tamilnaad
Oh my god
Oh my god
Terinjiruchu
Ini namma pakkam god
Kuri paarthu adichaakka
Oru stone-il
Double maanga
Solrendaa one line-u
No pain-u no gain-u
Heyy talk work more
Zero to hero
Un heartu sollum
Route ah thaedu
Zero to hero
Heyy ooru pecha
Kandukkadha
Zero to hero
Ada moodi veiyu
Rendu kaadha
Zero to hero
Heyy heyy ehyy.
Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.

Frequently Asked Questions (Lyrics)

Oh My God lyrics full version?

You can read the full lyrics of "Oh My God" in Tamil and English on AtoZLyric. The lyrics include translations, credits, and the official YouTube video.

Who is the singer of Oh My God?

"Oh My God" is beautifully sung by Nakash Aziz. Their voice brings life to the lyrics and music.

Who wrote and composed Oh My God?

The lyrics were written by Viveka and the music was composed by Vivek-Mervin.

Where can I find Oh My God lyrics in Tamil?

Find the complete lyrics of "Oh My God" in Tamil here on AtoZLyric, including English transliterations (if available).

Is there an official video for Oh My God?

Yes, the official music video is embedded above and was released on 2020-05-19.

Which album and language is Oh My God from?

"Oh My God" is part of the album "" and is sung in Tamil.

What is the genre and label of Oh My God?

This track falls under the Dance genre and was released by sony music india.

About "Oh My God" – Lyrics Meaning & Theme

"Oh My God" is a Tamil track from the album "", sung by the immensely talented Nakash Aziz. The music, composed by Vivek-Mervin, perfectly blends with the lyrics penned by Viveka.

The song dives into themes of Dance. The poetic verses reflect real emotions that resonate with fans of Dance music.

Released under the label sony music india in 2020, the song continues to receive love across streaming platforms. Whether you're revisiting this track or discovering it for the first time, "Oh My God" is an essential listen for fans of Tamil music.

Don't forget to share your favorite line from the lyrics in the comments or with your friends. Music connects us—and great lyrics stay with us forever.