Bad Boy by Badshah, Benny Dayal, Sunitha Sarathy song Lyrics and video
Artist: | Badshah, Benny Dayal, Sunitha Sarathy |
---|---|
Album: | Single |
Music: | Badshah |
Lyricist: | Vignesh Shivan |
Label: | T-Series |
Genre: | Party |
Release: | 2020-05-25 |
Lyrics (English)
Bad Boy lyrics, பேட் பாய் the song is sung by Badshah, Benny Dayal, Sunitha Sarathy from Saaho. Bad Boy Party soundtrack was composed by Badshah with lyrics written by Vignesh Shivan. Baby hold your breathe Breathe breathe breathe breathe Un neluvaiyum suzhivaiyum Panivoda gavanippen Trust me Baby wait a sec Nee nerunga nerathula Norunguren keranguren Crush me…crush me Let me tease you Blaah blaah baby I can feel it…feel it Nee nice-a jaada kudutha I can read it…read it Pathungura maana Pudippavan naanae Baby I’m a bad boy Can you be my bad girl Hoo hoo hoo Baby I’m a bad boy Can you be my bad girl Hi baby so high Hi S T A Y F L Y Fly like a helicopter yo I’m so sexy Imma called them a doctor yo Just cash…no cheques I stay calm Let the swag flex Always on the move Baby what’s next What if boyfriend become your ex Hey ragasiya romeo Un ragalaigal ellaam Naan paakkuren aasaiya Aasaiya pasiya thoondura nalla Hey ragasiya romeo Un ragalaigal ellaam Naan paakkuren aasaiya Aasaiya pasiya thoondura nalla Hey paayum puliyae Vanthu paanjidu melae Nee enai vettai aadidu Thudikkira maanae naanae thaanae Hoo hoo hooo Baby I’m a bad boy Can you be my bad girl Hoo hoo hooo I know you’re a bad boy I can be you bad girl Hoo hoo hooo atozlyric.com Baby I’m a bad boy Can you be my bad girl பேபி ஹோல்ட் யுவர் breathe Breathe breathe breathe breathe உன் நெழிவையும் சுழிவையும் பணிவோட கவனிப்பேன் டிரஸ்ட் மீ பேபி வெயிட் எ செக் நீ நெருங்குற நேரத்துல நொறுங்கிட கெறங்குறேன் கிரஸ் மீ…….கிரஸ் மீ லெட் மீ டீஸ் யூ பிலாஹ் பிலாஹ் பேபி ஐ கேன் பீல் இட் …..பீல் இட் நீ நைசா ஜாடை குடுத்தா ஐ கேன் ரீட் இட் …..ரீட் இட் பதுங்குற மான புடிப்பவன் நானே பேபி ஐ ஆம் எ பேட் பாய் கேன் யூ பீ மை பேட் கேர்ள் ஹூ ஹூ ஹூ பேபி ஐ ஆம் எ பேட் பாய் கேன் யூ பீ மை பேட் கேர்ள் ஹாய் பேபி சோ ஹை ஹாய் S T A Y F L Y Fly like a helicopter yo I’m so sexy Imma called them a doctor yo Just cash…no cheques I stay calm Let the swag flex Always on the move Baby what’s next What if boyfriend become your ex ஹேய் ரகசிய ரோமியோ உன் ரகளைகள் எல்லாம் நான்…..பாக்குறேன் ஆசையா பசிய பசிய தூண்டுற நல்லா பரத்கிரிக்.காம் ஹேய் ரகசிய ரோமியோ உன் ரகளைகள் எல்லாம் நான் பாக்குறேன் ஆசையா பசிய பசிய தூண்டுற நல்லா ஹேய் பாயும் புலியே வந்து பாஞ்சிடு மேலே நீ எனை வேட்டை ஆடிடு துடிக்கிற மானே நானே தானே ஹூ ஹூ ஹூ பேபி ஐ ஆம் எ பேட் பாய் கேன் யூ பீ மை பேட் கேர்ள் ஹூ ஹூ ஹூ ஐ நவ் யூ ஆர் பேட் பாய் ஐ கேன் பீ யூ பேட் கேர்ள் ஹூ ஹூ ஹூ பேபி ஐ ஆம் எ பேட் பாய் கேன் யூ பீ மை பேட் கேர்ள் Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Bad Boy lyrics in Tamil by Badshah, Benny Dayal, Sunitha Sarathy, music by Badshah. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.