Shivoham by A.R. Rahman, Nabyla Maan song Lyrics and video
Artist: | A.R. Rahman, Nabyla Maan |
---|---|
Album: | Single |
Music: | A.R. Rahman |
Lyricist: | Siva Ananth |
Label: | Tips Tamil |
Genre: | Classical |
Release: | 2024-10-01 |
Lyrics (English)
S சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் மனோ புத்தி அஹங்காரா சித்தானி நாஹம் ந ச ஷோத்ரவ்ஜிஹ்வே நா சா கிரானா நிட்ரே ந ச வ்யோம பூமிர் ந தேஜோ ந வாயுது சிதாநந்த ரூபா ஷிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் ந ச ப்ராண ஸங்க்யோ ந வை பஞ்ச வாயு ந வா சப்த தாதுர் ந வா பஞ்ச கோஷா ந வக் பானிபாதவ் ந சோபஸ்தா பாயு சித்தாநந்த தூபா சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் …. ந மே தேவ்ஷா ராகௌ நா மே லோப மோஹௌ ந மே நைவ மாசரிய பவஹா ந தர்மோதநவ சார்தோ ந காமோ ந மோக்சி சித்தானந்த ரூபா சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் சிவோஹம் Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Mano buddi ahankara Chittani naham Na cha shrotravjihve Na cha ghraana Netre Na cha vyoma bhumir Na tejo na vayudhu Chidananda rupah Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Na cha prana sangyo Na vai pancha vayudhu Na va sapta dhatur Na va pancha koshah Na vak padhapachona Chopastha payu Chidanda dhupa Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Na me devsha ragau na Me lobha mohau Na me vaddho naiva Masariya bhavaha Na dharmodava chartho na Kamo na mokshaha Chidanand rupah Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Shivoham shivoham shivoham Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Shivoham lyrics in Tamil by A.R. Rahman, Nabyla Maan, music by A.R. Rahman. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.