Raksha Raksha Jaganmatha by P. Susheela song Lyrics and video
Artist: | P. Susheela |
---|---|
Album: | Single |
Music: | K. Veeramani, Pradeep Kumar |
Lyricist: | Kalpanadasan |
Label: | Think Music India |
Genre: | Devotional, Rock |
Release: | 2020-06-05 |
Lyrics (English)
ரக்ஷா ரக்ஷா ஜகன்மாதா | RAKSHA RAKSHA JAGANMATHA LYRICS IN TAMIL: The song is recorded by P. Susheela from the Tamil film Aame (Aadai) , directed by Rathna Kumar. The film stars Amala Paul, Ananya Ramaprasad and Sriranjani in the lead role. The music of "RAKSHA RAKSHA JAGANMATHA" song is composed by K. Veeramani and Pradeep Kumar , while the lyrics are penned by Kalpanadasan . ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா ரக்க்ஷ ரக்க்ஷ ஜகன் மாதா சர்வ சக்தி ஜெய துர்கா பரத்கிரிக்.காம் ஜெய ஜெய சங்கரி கௌரி மனோஹரி அபயம் அளித்தருள் அம்பிகை பைரவி ஜெய ஜெய சங்கரி கௌரி மனோஹரி அபயம் அளித்தருள் அம்பிகை பைரவி சிவ சிவ சங்கரி ஷக்தி மகேஸ்வரி திருவருள் தருவாய் தேவி திருவருள் தருவாய் தேவி திருவருள் தருவாய் தேவி Raksha raksha jagan matha Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Sarva sakthi jaya durga Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga Raksha raksha jagan matha Sarva sakthi jaya durga atozlyric.com Jaya jaya shankari Gowri manohari Abayam alitharul Ambigai bairavi Jaya jaya shankari Gowri manohari Abayam alitharul Ambigai bairavi Shiva shiva shankari Shakthi magheshwari Thiruvarul tharuvaai devi Thiruvarul tharuvaai devi Thiruvarul tharuvaai devi… Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Raksha Raksha Jaganmatha lyrics in Tamil by P. Susheela, music by K. Veeramani, Pradeep Kumar. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.