Don by Shubham Raj song Lyrics and video
Artist: | Shubham Raj |
---|---|
Album: | Single |
Music: | Shubham Raj |
Lyricist: | Rajan Singh |
Label: | Saregama Hum Bhojpuri |
Genre: | Playful |
Release: | 2024-09-17 |
Lyrics (English)
Aare deewano mujhe pechano Kaha se aaya mai hu kon Bachke kaha jaaibe Fir yahi aaybe Hum hai babu Yaha ke don Bachke kaha jaaibe Fir yahi aaybe Hum hai babu Yaha ke don Hum hai don Hum hai don Hum hai Hum hai Hum hai don Hum hai Hum hai Hum hai don Jaha bhi jaani tahar bhai ke charcha Gaao ka tora ka seher har jagh batal ba parcha Bhookh ba hi aaysan jeb me chahi bas paysa Je banal sana raglaynan badka badka Dekh ke deba sab salami Hamse na hoi gulami Hum hai apan marzi ke malik Humra psnd na manahi Nayka daur sanjay datt Kichi kash rahi mast Bhola bhakt bhola hi Hamar mitwe kast Ke ba hamra se badmash Dhokha dhadi hola na bardaas Chalte firte ho jaiba te gayb Sehar ke bahar mili laaas Apan gali me rahela sher Akele milab ta sab dher Market ne naye aaye layke Jaake pucha maai se hum hai konn Don don donnnn Bachke kaha jaaibe Fir yahi aaybe Hum hai babu Yaha ke don Bachke kaha jaaibe Fir yahi aaybe Hum hai babu Yaha ke don Beta ie sabke chor diye he Rangdari se rista todd diye he Lakin matha pe chadke mutega koi Fir keta ka kabar hum khod diye he Jaane puch apan baap se Asal me baap ke Ke bas bana la hawa Karela asal me raaz ke Taaj tabhi ghumi chaore me Duniya ke rakhi hum ghote pe Jaha bhi jaate kursi ho jata khali Sabko pata hai hum hai konn Hum hai don Hum hai don Hum hai Hum hai Hum hai don Hum hai Hum hai Hum hai don Hum hai don Hum hai don Hum hai Hum hai Hum hai don Hum hai Hum hai Hum hai don Aare deewano mujhe pechano Kaha se aaya mai hu kon Don don don don Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
Lyrics (Bhojpuri)
Don lyrics, डॉन the song is sung by Shubham Raj from Saregama Hum Bhojpuri. Cinema Playful soundtrack was composed by Shubham Raj with lyrics written by Rajan Singh. अरे दीवानो मुझे पहचानो कहा से आया माई हू कोन बचके कहा जाइबे फिर यहीं अयबे हम हैं बाबू यहा के डॉन बचके कहा जाइबे फिर यहीं अयबे हम हैं बाबू यहा के डॉन हम हैं डॉन हम हैं डॉन हम हैं हम हैं हम हैं डॉन हम हैं हम हैं हम हैं डॉन जहां भी जानी तहार भाई के चर्चा गाओ का तोरा का सेहर हर जगह बतल बा भूख बा ही अइसन जेब में चाही बस पइसा जे बनल सना रागलायन बड़का बड़का देख के देबा सब सलामी हमसे ना होई गुलामी हम हैं आपन मर्जी के मालिक हमरा पसंद ना मनाही नयका दौर संजय दत्त किची कश रहि मस्त भोला भक्त भोला हाय हमर मितवे कास्ट के बा हमरा से बदमाश धोखा धड़ी होला ना बरदास चलते फिरते हो जइबा ते गायब सहर के बहार मिली लास अपन गली में रहेला शेर अकेले मिलब ता सब ढेर मार्केट ने नये आये लेके जाके पुचा माई से हम है कौन डॉन डॉन डोन बचके कहा जाइबे फिर यहीं अयबे हम हैं बाबू यहा के डॉन बचके कहा जाइबे फिर यहीं अयबे हम हैं बाबू यहा के डॉन बेटा यानि सबके छोड़ दिये हे रंगदारी से रिश्ता तोड़ दिए हे लेकिन माथा पे चढ़के मुतेगा कोई फिर केटा का बार हम खोद दिये हे जाने पुछ अपन बाप से असल में बाप के के बस बना ला हवा करेला असल में राज़ के तज तबहि घूमि चाओरे दुनिया के राखी हम घोटे पे जहां भी जाते कुर्सी हो जाता खाली सबको पता है हम हैं कौन हम हैं डॉन हम हैं डॉन हम हैं हम हैं हम हैं डॉन हम हैं हम हैं हम हैं डॉन हम हैं डॉन हम हैं डॉन हम हैं हम हैं हम हैं डॉन हम हैं हम हैं हम हैं डॉन अरे दीवानो मुझे पहचानो काहा से आया माई हू कोन डॉन डॉन डॉन डॉन
About: Don lyrics in Bhojpuri by Shubham Raj, music by Shubham Raj. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.