Ready Steady Teddy by Mark Thomas song Lyrics and video
Artist: | Mark Thomas |
---|---|
Album: | Single |
Music: | D. Imman |
Lyricist: | Madhan Karky |
Label: | Think Music India |
Genre: | |
Release: | 2021-03-12 |
Lyrics (English)
ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ | READY STEADY TEDDY SONG LYRICS IN TAMIL: The song is recorded by Mark Thomas from the Tamil film Teddy , directed by Shakti Soundar Rajan. The film stars Arya and Sayyeshaa Saigal in the lead role. The music of "READY STEADY TEDDY" song is composed by D. Imman , while the lyrics are penned by Madhan Karky . நோ தீமே தொ ரிபெஂட், ப்யாடீ லுக் ஹூஸ் அரௌஂட்டெடீ இச் ப்யாக் இன் டௌந்.. ஓ புலெட்ஸ் க்யாஂட் கில் மே பாபி ப்லே இப் யூ தாரே க்யாஂட் ஈவந் டச் மி ஹேர்.. ஓ பரத்கிரிக்.காம் ஹே மிஸ்டர்.. ஸ்ட்ரேஂஜர் இம் ஆண் எந்ஸைக்லோபீடிய பார் டேஂஜர் பஂசஸ் பார் ஸ்டார்டர் ஓ மைந் கோர்ஸ் ல்ஸ்க்வஂட் டிஸர்ட் வோஂட் ம்யாடர் இப் யூ ஹக் மே இத் பே கோஸீ இப் யூ புக் மே இத் கோ க்ரேஸீ திஸ் இச் மா திஸ் இச் மா திஸ் இச் மா திஸ் இச் மி ப்ரைவஸீ பாலிஸீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ராக் ன் ரோல் ஆல்ரெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ராக் ன் ரோல் ஆல்ரெடீ லேட் மே டெல் யூ அ ஸ்டொரி லாஂக் தீமே அகோ தேர் லிவ்ட் அ ரௌடீ பாபி.. ஓ வெந் திஂக்ஸ் வர் கேட்டின் டர்டீ மி பாபி உட் ஸ்மைல் ல்ஸ்க்வோகஸ் தாட்ஸ் தே தீமே தொ பார்ட்டி.. ஓ ல்யாஂட்மைந்ஸ் ஒன் ட்யாந்ஸ் ப்லோர் யுவர் ஹார்ட் பீட்ஸ் சோ பாஸ்ட் க்யாந் ய பீட் ஸ்லோ நோ தீமே தொ பியர் ஶெட் புட் பையர் இன் யுவர் ரியர் திரி கிஸ்ஸின் மே இம் யுவர் பெறி திரி மெஸ்ஸிங் மே யோஉல்ள பே ஸாரீ தட் இச் தா, தட் இச் தா, தட் இச் தா தட் இச் தா எண்ட் ஆ ப் அவர் ஸ்டொரி ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ராக் ன் ரோல் ஆல்ரெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ ரெடீ ஸ்டெடீ டெடீ ராக் ன் ரோல் ஆல்ரெடீ. No time to reap in buddy Look who’s around Teddy is back in town Oh Bullets can’t kill me baby Play if you dare Can even touch my hair Oh oh Hey mr. Stranger I’m an encyclopedia for danger Punches for starter Oh main course ‘nd won’t matter If you hug me I’ll be cozy If you bug me I’d go crazy This is my This is my This is my This is my privacy policy Ready steady teddy Ready steady Ready steady teddy Rock n roll already Ready steady teddy Ready steady Ready steady teddy Rock n roll already Let me tell you a story Long time ago There lived a rowdy baby Oh atozlyric.com When teens were gettin dirty My baby would smile Cas that’s a the time to party Oh… Land minds on dance floor Your heart beats so fast can ya beat slow No time to fear She’d put on fire in your rear Try kissin me I’m your beary Try messin me You’ll be sorry That is da That is da That is da That is da end of our story Ready steady teddy Ready steady Ready steady teddy Rock n roll already Ready steady teddy Ready steady Ready steady teddy Rock n roll already. Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Ready Steady Teddy lyrics in Tamil by Mark Thomas, music by D. Imman. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.