Wasted by Anirudh Ravichander song Lyrics and video
Artist: | Anirudh Ravichander |
---|---|
Album: | Single |
Music: | Anirudh Ravichander |
Lyricist: | Heisenberg |
Label: | Sony Music South |
Genre: | |
Release: | 2022-05-31 |
Lyrics (English)
வேஸ்டெட் | WASTED SONG LYRICS IN TAMIL: The song is recorded by Anirudh Ravichander from the Tamil film Vikram , directed by Lokesh Kanagaraj. The film stars Kamal Haasan, Vijay Sethupathi and Fahadh Faasil in the lead role. The music of "WASTED" song is composed by Anirudh Ravichander , while the lyrics are penned by Heisenberg . I’m drinking now I’m so wasted I’ve had 3 shots of jd And 4 rounds of gin Some jagermeister in my belly I’m about to win I’m freakin drunk I’m so wasted Tequila in the glass Lime and salt in the hand Just put it in your system You are the strongest man Ah ah aaaha I m sober now No thats a lie Im so wasted I see colours in the sky My head is spinning round Sombody help me now Im falling to the ground Im freaking drunk Oh noo… Im so wasted Take my order… I wanna last shot of whiskey, And a beer to chase Take that absinthe and pour It all over myface. ஐ அம் ட்ரிங்கிங் நௌ ஐ அம் சோ வேஸ்டெட் இ’வே ஹாட் 3 ஷாட்ஸ் ஆஃப் ஜேடி அண்ட் 4 ரௌண்ட்ஸ் ஆஃப் ஜின் ஸம் ஜெஜெர்மெய்ஸ்டெர் இன் மை பெல்லி ஐ அம் அபௌட் டு வின் ஐ அம் பிரீக்கிங் ட்ருங்க ஐ அம் சோ வேஸ்டெட் atozlyric.com டெக்யுலா இன் தி கிளாஸ் லைம் ன் சால்ட் இன் தி ஹாண்ட் ஜஸ்ட் புட் இன் யுவர் சிஸ்டம் யு ஆர் தி ஸ்ட்ரோங்ஙஸ்ட் மேன் ஆ ஆ ஆ ஆ ஆ ஐ அம் சோபெர் நௌ நோ தட்ஸ் எ லை ஐ அம் சோ வேஸ்டெட் ஏ ஐ சி கலர்ஸ் இன் தி ஸ்கை மை ஹெட் இஸ் ஸ்பின்னிங் ரவுண்டு சம்படி ஹெல்ப் மீ நௌ ஐ அம் ஃபால்லிங் டு தி கிரௌண்ட் ஐ அம் பிரீக்கிங் ட்ரங்க் ஒ நோ… ஐ அம் சோ வேஸ்டெட் டேக் மை ஆர்டர் ஐ வான்னா லாஸ்ட் ஷாட் ஆஃப் விஸ்கி அண்ட் எ பீர் டு சேஸ் டேக் தட் அப்சிந்த் போர் இட் ஆல் ஓவர் மை ஃபேஸ் ஏ. Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Wasted lyrics in Tamil by Anirudh Ravichander, music by Anirudh Ravichander. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.