Anti Bikili by Shenbagaraj, Sarath Santosh, Saisharan, Narayanan, Vignesh Narayanan song Lyrics and video
Artist: | Shenbagaraj, Sarath Santosh, Saisharan, Narayanan, Vignesh Narayanan |
---|---|
Album: | Single |
Music: | Vijay Antony |
Lyricist: | Vijay Antony |
Label: | Vijay Antony |
Genre: | |
Release: | 2022-03-19 |
Lyrics (English)
'ஆன்டி பைங்கிளி' | ANTI BIKILI SONG LYRICS IN TAMIL: The song "Anti Bikili" is sung by Shenbagaraj , Sarath Santosh , Saisharan , Narayanan and Vignesh Narayanan from Vijay Antony, Hareesh Peradi, John Vijay and Radha Ravi starrer Tamil film Pichaikkaran 2 , directed by Vijay Antony. ANTI BIKILI song was composed by Vijay Antony , with lyrics written by Vijay Antony . Poo poo Nee panna pora punniyam Nee thedurathu unakku kudukkum Om bhur bhuvah swaha Tat savitur varenyam Pichaikkaran Pichaikkaran Pichaikkaran Pichaikkaran Vettava kuththava Vettava kuththava Vettava kuththava Vettava kuththava Kadagada kadagada Kadagada vena kasu eduthu kottava Kudisai serukellam maadi veedu kattava Dharma samstha panarthaya Sambhavami yuge yuge Dharma samstha panarthaya Sambhavami yuge yuge Pichaikkaran Pichaikkaran Pichaikkaran Pichaikkaran Om bhur bhuvah swaha Tat savitur varenyam Bhargo devasya dhimahi Dhiyo yo nah prachodayat Pichaikkaran Pichaikkaran Pichaikkaran Pichaikkaran. போ போ நீ பண்ண போற புண்ணியம் நீ தேடுறத உனக்கு குடுக்கும் ஓம் புர் புவ ஸ்வஹ தத் ஸவிதுர் வரேன்யம் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் வெட்டவா குத்தவா வெட்டவா குத்தவா வெட்டவா குத்தவா வெட்டவா குத்தவா கடகட கடகட கடகட வென காச எடுத்து கொட்டவா குடிசை சேரிக்கெல்லாம் மாடி வீடு கட்டவா தர்ம ஸம்ஸ்த பணர்தயா ஸம்பவாமி யுகே யுகே தர்ம ஸம்ஸ்த பணர்தயா ஸம்பவாமி யுகே யுகே பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் atozlyric.com ஓம் புர் புவ ஸ்வஹ தத் ஸவிதுர் வரேன்யம் பர்கோ தேவஸ்ய திமஹி தியோ யோ னா ப்ரச்சோடயதே பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன் பிச்சைக்காரன். Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Anti Bikili lyrics in Tamil by Shenbagaraj, Sarath Santosh, Saisharan, Narayanan, Vignesh Narayanan, music by Vijay Antony. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.