Touching Touching by Karthi, Indravati Chauhan song Lyrics and video
Artist: | Karthi, Indravati Chauhan |
---|---|
Album: | Single |
Music: | G. V. Prakash Kumar |
Lyricist: | Arunraja Kamaraj |
Label: | Saregama Tamil |
Genre: | Dance |
Release: | 2023-10-25 |
Lyrics (English)
TOUCHING TOUCHING SONG LYRICS IN TAMIL: Touching Touching (டச்சிங் டச்சிங்) is a Tamil song from the film Japan , starring Karthi and Anu Emmanuel, directed by Raju Murugan. "TOUCHING TOUCHING" song was composed by G. V. Prakash Kumar and sung by Karthi and Indravati Chauhan , with lyrics written by Arunraja Kamaraj . Single machan hey touching touching Mingle aavom hey touching touching Konji konji hey touching touching Kenji kenji hey touching touching Pakkaththula nee irukka Vekkathula naa sirikka Paththikura por nadakka Touching touching touching touching Kanaththula nee kodutha Chinththula thee pidikka Ennathula thean kudikka Touching touching touching touching Happy momentu No more commentu Vaadi demandu Touching touching touching touching Kaadhal japane Aada vachaane Jodi naanthaane Touching touching touching touching Tholmele nee saaya En nenjil mazha peya Viru virunnu thaan irukku Touching touching touching touching Thanjavur bommayapol Thalaiyaata kathithukava Kadakadanu pakkam vandhu Touching touching touching touching Un peera sonnale Vekkam porakka Unnkoda ninnaale Motham markka En erva ellame Neeye manakka Un paarva pattale Touching touching touching touching Happy momentu No more commentu Vaadi demandu Touching touching touching touching Kaadhal japane Aada vachaane Jodi naanthaane Touching touching touching touching Kanjaada kaatiputta Un bodha yetriputta Padapadannu thaan varudhe Touching touching touching touching Pattava pottuputta Sitta naa maatikitten Kuluukulungu thaan irukku Touching touching touching touching Raasave roaspoo naanum irukka Lesathaan enmela panner thelikka Emmaadi ennoda aaasa vedikka Kondai theepene Touching touching touching touching Haapy momentu No more commentu Vaadi demandu Touching touching touching touching Kaadhal japane Aada vachaane Jodi naanthaane Touching touching touching touching சிங்கிள் மச்சான் ஹே டச்சிங் டச்சிங் மிங்கிள் ஆவோம் ஹே டச்சிங் டச்சிங் கொஞ்சி கொஞ்சி ஹே டச்சிங் டச்சிங் கெஞ்சி கெஞ்சி ஹே டச்சிங் டச்சிங் பக்கத்துல நீ இருக்க வெக்கத்துல நா சிரிக்க பத்திக்குற போர் நடக்க டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் கனத்துல நீ கொடுத்த சின்த்துல தீ பிடிக்க எண்ணத்துல தேன் குடிக்க டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் atozlyric.com ஹேப்பி மொமண்டு நோ மோர் கமெண்டு வாடி டிமாண்டு டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் காதல் ஜப்பானே ஆட வச்சானே ஜோடி நான்தானே டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் தோள்மேலே நீ சாயா என் நெஞ்சில் மழை பெய்ய விறு விறுன்னு தான் இருக்கு டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் தஞ்சாவூர் பொம்மையபோல் தலையாட்ட கத்துக்கவ கடகடனு பக்கம் வந்து டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் உன் பேர சொன்னாலே வெக்கம் பொறக்க உன்கூட நின்னாலே மொத்தம் மறக்க என் வேர்வ எல்லாமே நீயே மணக்க உன் பார்வை பட்டாலே டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் ஹேப்பி மொமண்டு நோ மோர் கமெண்டு வாடி டிமாண்டு டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் காதல் ஜப்பானே ஆட வச்சானே ஜோடி நான்தானே டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் கண்ஜாட காட்டிபுட்ட உன் போத ஏத்திபுட்ட படபடன்னு தான் வருதே டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் பட்டாவ போட்டுப்புட்ட சிட்டா நா மாட்டிக்கிட்டேன் குளுகுளுன்னு தான் இருக்க டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் ராசாவே ரோசாபூ நானும் இருக்க லேசாதான் என்மேல பன்னீர் தெளிக்க எம்மாடி என்னோட ஆசை வெடிக்க கொண்டாடி தீர்ப்பேனே டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் ஹேப்பி மொமண்டு நோ மோர் கமெண்டு வாடி டிமாண்டு டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் காதல் ஜப்பானே ஆட வச்சானே ஜோடி நான்தானே டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் டச்சிங் Atozlyric.com is now on Facebook , Pinterest , Twitter and Instagram . Follow us and Stay Updated.
About: Touching Touching lyrics in Tamil by Karthi, Indravati Chauhan, music by G. V. Prakash Kumar. Includes YouTube video and lyrics in multiple languages.